Στην Ξηροκρήνη έγινε δολοφονία και όχι ατύχημα!

Στην Ξηροκρήνη έγινε δολοφονία και όχι ατύχημα!

Ο τραγικός θάνατος της δεκατριάχρονης μαθήτριας, από μονοξείδιο του άνθρακα, στην Ξηροκρήνη, αποτελεί ακόμη μια δολοφονία που προστίθεται στο διαρκές έγκλημα που διαπράττεται ενάντια στην ασφάλεια και την ζωή, εκατομμυρίων ανθρώπων στην χώρα μας. Η μαθήτρια ζούσε με την μητέρα της σε σπίτι με κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα και δηλητηριάστηκε από μαγκάλι. Αποκλειστικά ένοχοι, και γι αυτήν την τραγωδία, όχι από αμέλεια αλλά από πρόθεση, είναι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και οι εντολοδόχοι της. Η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ, το μεγάλο κεφάλαιο, οι τραπεζίτες και οι τοκογλύφοι. Γιατί η πολιτική που εφαρμόζουν ρίχνει στην φτώχεια, στην ανεργία και στην πείνα όλο και περισσοτέρους εργαζόμενους και νέους. Στερεί από χιλιάδες λαϊκές οικογένειες τα στοιχειώδη μέσα για την καθημερινή επιβίωση. 
Ο χειμώνας που ήρθε θα είναι δυσκολότερος από τον περσινό και οι ανθρώπινες τραγωδίες θα πολλαπλασιαστούν. Δεν μας μένει τίποτε άλλο από τα σηκώσουμε το κεφάλι.
Να ορθώσουμε το ανάστημα μας, να δυναμώσουμε την φωνή μας και να ενώσουμε την οργή μας σε ένα μαζικό ποτάμι αγώνα και αντίστασης.
Για να ανατραπεί αυτή η εγκληματική πολιτική που δολοφονεί και καταστρέφει.
Μόνο έτσι θα σώσουμε χιλιάδες ζωές που κινδυνεύουν δίπλα μας.
Μόνο έτσι θα υπερασπίσουμε μια ολόκληρη γενιά νέων που καταστρέφεται στις ουρές των ανέργων η ακολουθεί τον αναγκαστικό δρόμο της ξενιτιάς και της μετανάστευσης.
Μόνο έτσι θα βάλουμε φραγμό στην κοινωνική καταστροφή που εκτυλίσσετε καθημερινά, στο ξεπούλημα της χώρας μας και στην μετατροπή του λαού μας σε δουλοπάροικο στις ιμπεριαλιστές και στους κεφαλαιοκράτες
Καταγγέλλουμε επίσης την άσκηση ποινικής δίωξης στην μητέρα της μαθήτριας, ζητά να σταματήσει κάθε ενέργεια απέλασης της και να της δοθεί νόμιμη παραμονή. 
2/12/2013

ΚΚΕ(μ-λ)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

Αποφασίζουμε και διατάζουμε!Κανένας δε θα χαλάει τους σχεδιασμούς μιας αντιδραστικής πολιτικής στην εκπαίδευση

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ