Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΨΗΦΙΣΜΑ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ


Η Α ΕΛΜΕ Δυτ.Αττικής καταδικάζει την απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ να αντιμετωπίσει με την κρατική βία τους εξαθλιωμένους ανθρώπους της Ειδομένης οικογένειες, γυναίκες και μικρά παιδιά. 
Η κυβέρνηση Σύριζα-ΑΝΕΛ και όσοι την στηρίζουν και την υποστηρίζουν, με αυτήν την ενέργεια τους ολοκληρώνουν ένα κύκλο πλήρους προσαρμογής και ευθυγράμμισης με τις κυρίαρχες πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στα παλιά και νέα προσφυγικά και μεταναστευτικά κύματα. Προσαρμογή και ευθυγράμμιση που εκφράστηκε με την προσυπογραφή όλων των αποφάσεων των οργάνων της ΕΕ, στα πλαίσια της Σέγκεν και των συμφωνιών του Δουβλίνου.
Μια πολιτική εχθρική στα εκατομμύρια των ανθρώπων που προσπαθούν να αποφύγουν τις συνέπειες των πολέμων που προκάλεσαν οι επεμβάσεις και οι πολιτικές και των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών. Και ταυτόχρονα επικίνδυνη για όλο τον λαό μας, μιας και εμπλέκει την χώρα σε πολεμικούς σχεδιασμούς και αποδέχεται εξωτερικές παρεμβάσεις.
Η συμφωνία για την μαζική παρουσία της ΦΡΟΝΤΕΞ στα σύνορα με την ΠΓΔΜ, όπως και στο Αιγαίο, είναι ακόμη μια απόδειξη πως αυτή η κυβέρνηση ακολουθεί πιστά τα βήματα όλων των αστικών κυβερνήσεων. Είναι διατεθειμένη να δώσει τα πάντα στους ιμπεριαλιστές, προκειμένου να διασώσει την εξουσία της ολιγαρχίας που υπηρετεί !
Οι λαοί δεν πρέπει να περιμένουν τίποτε από αυτούς που είναι οι υπεύθυνοι για την καταστροφή τους. Ούτε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ούτε από τους διαφόρους υπαλλήλους της. Μόνο η γνήσια λαϊκή αλληλεγγύη, η αυτενέργεια των απλών ανθρώπων και των συλλογικοτήτων τους, τα μαζικά κινήματα αντίστασης μπορούν να αντιπαλέψουν αληθινά την βαρβαρότητα.


Να αντιταχθούμε και να αντιδράσουμε μαζικά στις πολιτικές της βίας ενάντια σε ανυπεράσπιστους και εξαθλιωμένους ανθρώπους

. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!
  • ΑΣΥΛΟ, ΕΓΓΡΑΦΑ, ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑ!
  • ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ!
  • ΕΞΩ Η ΦΡΟΝΤΕΞ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ ΣΕΝΓΚΕΝ ΚΑΙ ΔΟΥΒΛΙΝΟΥ 1 & 2.!
  • ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ!
ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΝΕΟ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ!
  • ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
  • ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ !
  • ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ, ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ!

  • ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ – ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ!