ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΟΙΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΣΙΟΥ
Το μέλλον που μας ετοιμάζουν είναι κάτι παραπάνω από ζοφερό. Δεν έχουμε πολλές επιλογές. Η κυβέρνηση πιστή στις εντολές της τρόικας, της ΕΕ και του ΔΝΤ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΓΥΡΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΜΟΡΦΩΣΗ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ.

 Νοσοκομεία, πολυιατρεία του ΕΟΠΥΥ, ψυχιατρικά νοσοκομεία, σχολεία, δημοτικές υπηρεσίες είναι στο στόχαστρο και στη περιοχή μας, στο Θριάσιο πεδίο.
Τόσο οι εργαζόμενοι στον Δημόσιο όσο και οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα, είμαστε αναγκασμένοι να αντισταθούμε.
Οι ανθρώπινες ανάγκες δεν μπορούν να πετσοκόβονται για να χωρέσουν στο κρεβάτι του Προκρούστη και της φιλανθρωπίας. Ο αγώνας για ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ χωρίς προϋποθέσεις, για ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ είναι ανάγκη ζωής και απαίτηση των καιρών.
Στους χώρους δουλειάς αλλά και στις γειτονιές, πρέπει να οικοδομήσουμε ένα ΜΕΤΩΠΟ για να μην κλείσουν οι μονάδες υγείας, για να μην κλείσει κανένα σχολείο, για να μην ιδιωτικοποιηθεί καμία δημοτική και δημόσια υπηρεσία, να μην απολυθεί κανένας εργαζόμενος, να μην περάσουν νέα  μέτρα.
Ανταποκρινόμενοι σε αυτή την ανάγκη, η Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής,  το Σωματείο Εργαζομένων στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας, καλούν σωματεία, συλλόγους, πολιτικές κινήσεις, συλλογικότητες και εργαζόμενους, να πάρουν μέρος στην προσπάθεια συντονισμού των προσπαθειών μας για να φτιαχτεί μια ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ - ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.
Η συζήτηση και η συγκρότηση θα γίνει την
Τρίτη 12 Νοέμβρη στις 6:30μ.μ.
Στον 2ο Όροφο του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Ελευσίνας (Κίμωνος και Πάγκαλου, απέναντι απ’ την εκκλησία Αγίου Γεωργίου).


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περι Θεματικής Εβδομάδας και άλλων δεινών

Επιτυχημένη διαδήλωση καταγγελίας ενάντια στην επίσκεψη Κέρυ στους δρόμους της Αθήνας

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ