ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 14 ΚΑΙ 15/11

   Ο.Λ.Μ.Ε.                                         
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
FAX: 210 32 27 382 – 33 11 338                                
www.olme.gr                                                              
e-mail: olme@otenet.gr                                                          Αθήνα, 8/11/2013


                  ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ 14 ΚΑΙ 15/11

1.                   Για την καλύτερη οργάνωση της κινητοποίησης ενάντια στις διαθεσιμότητες στις 14 και 15/11, καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ σε συνεννόηση με τις τοπικές επιτροπές αγώνα και την ΟΛΜΕ, να οργανώσουν τη μετάβαση στην Αθήνα των εκπαιδευτικών που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα, με πούλμαν. Τα έξοδα θα καλυφθούν από την ΟΛΜΕ. Παράκληση να υπάρξει συνεννόηση γειτονικών ΕΛΜΕ ούτως ώστε τα πούλμαν να έχουν πληρότητα. Ενημερώστε προηγουμένως και την ομοσπονδία.
2 .    Υπενθυμίζουμε την αναγκαιότητα της λειτουργίας των επιτροπών αγώνα των ΕΛΜΕ. Καλούμε τα ΔΣ να συμβάλουν στην ενεργοποίηση ή τη δημιουργία (όπου δεν υπάρχουν)  των επιτροπών αγώνα και με τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών που είναι σε διαθεσιμότητα.
Οι επιτροπές αγώνα μαζί με τα ΔΣ θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν για την επιτυχία τόσο αυτής της κινητοποίησης, όσο και γενικότερα στο πλαίσιο των άλλων δράσεων και κινητοποιήσεων των ΕΛΜΕ.
3.                   Για την αποτελεσματικότερη ανάδειξη των προβλημάτων στα ΕΠΑΛ και τις ΕΠΑΣ  καλούμε τα ΔΣ των ΕΛΜΕ να αποστείλουν στην ομοσπονδία, μέχρι την Τετάρτη 13/11/13 στοιχεία από τα σχολεία για τα κενά εκπαιδευτικών και για τον αριθμό των μαθητών που είχαν γραφτεί στους τομείς που τελικά δεν λειτούργησαν λόγω της διαθεσιμότητας των εκπαιδευτικών. Καλό είναι να ζητηθούν έγγραφες απαντήσεις από τους διευθυντές των σχολείων. Επίσης να συλλεχθούν και να αποσταλούν στην ομοσπονδία δημοσιεύματα του τοπικού τύπου για το θέμα αυτό.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Να αυξηθούν οι μισθοί, να παρθούν πίσω οι ανατιμήσεις