15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

 

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ, ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!

Πριν 15 χρόνια η νεολαία ξεχείλισε τη δίκαιη οργή της στους δρόμους, για να καταδικάσει όσους της στερούσαν τη ζωή της…

15 χρόνια μετά η λίστα των κρατικών δολοφονιών φαντάζει ατελείωτη: Κουμής , Κανελοπούλου, Καλτεζάς, Γρηγορόπουλος, Σαμπάνης, Μάγγος, Φραγκούλης, Μιχαλόπουλος…. για να «παραδειγματιστεί» η νέα γενιά και να υποταχτεί  στην απανθρωπιά και στη βία της σαπίλας του συστήματος .

Ενός συστήματος που της τάζει εργασιακά κάτεργα, εκμετάλλευση, καταπίεση. Που δεν την αφήνει να πάρει ανάσα. Που της υπόσχεται πως αν χρειαστεί «θα χύσει το αίμα της» για τους Αμερικάνους και τους λοιπούς προστάτες αυτής της χώρας.

Όμως η νεολαία βλέπει. Όπως βλέπει και ο λαός για τη ζωή τη δική του και των παιδιών του. Τα δικαιώματα στη δουλειά, στην περίθαλψη και στη μόρφωση πετσοκομμένα, τη φτώχεια, την ακρίβεια, τους ατέλειωτους νεκρούς και σακατεμένους στο μεροκάματο.

Γιατί, μπορεί οι δολοφόνοι να αθωώνονται και οι μηχανισμοί καταστολής να επιβραβεύονται με επιδόματα, αλλά τα εγκλήματα – παρόλη την εκστρατεία συγκάλυψης- μεγαλώνουν την οργή του. Από τα Τέμπη μέχρι τη Θεσσαλία και τον Έβρο, από την Πύλο μέχρι την Εύβοια και τη Ρόδο , το σύστημα αδιαφορεί για το λαό και θυσιάζει ανθρώπινες ζωές στο βωμό του κέρδους και των συμφερόντων του.

Όπως δε διστάζει να δολοφονεί ολόκληρους λαούς, στην Παλαιστίνη, στην Ουκρανία και σε άλλες γωνιές του πλανήτη.

Η πολιτική της φασιστικοποίησης της δημόσιας και πολιτικής ζωής, της κρατικής τρομοκρατίας και καταστολής στις διαδηλώσεις, των διώξεων αγωνιστών, της ποινικοποίησης απεργιών και της συνδικαλιστικής δράσης, των απαγορεύσεων, του φακελώματος, της βίας σε πρόσφυγες, μετανάστες και Ρομά, της διάλυσης των σωματείων, οπλίζει και τα χέρια των κρατικών δολοφόνων!

Στόχος των δυνάμεων του συστήματος είναι το σύνολο του λαού και της νεολαίας! Οχυρώνονται μπροστά στις αντιστάσεις και διεκδικήσεις που είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση σε δικαιώματα και κατακτήσεις που έχουν εξαπολύσει, την εμπλοκή στους άδικους πολέμους των ιμπεριαλιστών, την εμπλοκή στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού, την ανελευθερία και καταστολή.

Να επιβεβαιώσουμε τους φόβους τους! Να οργανώσουμε τις αντιστάσεις μας, να διεκδικήσουμε τη ζωή και τα δικαιώματά μας!

 

Όλοι στους δρόμους!

Κάτω η κρατική τρομοκρατία!

Να ανατραπεί η αντιλαϊκή πολιτική της φτώχειας, του πολέμου και της καταστολής!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

Να αυξηθούν οι μισθοί, να παρθούν πίσω οι ανατιμήσεις