PARTIZAN | Aλληλεγγύη στο Grup Yorum!

PARTIZAN | Aλληλεγγύη στο Grup Yorum!


Κάλεσμα της PARTIZAN για συγκέντρωση μπροστά στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκαν οι απεργοί πείνας μέχρι θανάτου Ιμπραήμ Γκιοκτσέκ και Χελίν Μπολέκ.

Η αναγκαστική σίτιση είναι βασανιστήριο, Ενίσχυσε την αλληλεγγύη στο Grup Yorum!

Το κράτος θέλει να εφαρμόσει την αναγκαστική σίτιση στα μέλη του Grup Yorum Ιμπραήμ Γκιοκτσέκ και Χελίν Μπολέκ που βρίσκονται σε απεργία πείνας μέχρι θανάτου κοντά 200 μέρες ενάντια στις απαγορεύσεις, τις επιθέσεις και τις συλλήψεις του τουρκικού κράτους. Πριν δυο μέρες με επιδρομή της αστυνομίας στο σπίτι τους μεταφέρθηκαν και νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Ουμρανιγέ και επικαλούμενοι τους κανονισμούς τους μετέφεραν στην εντατική. Η αστυνομία παρεμπόδισε τους συνοδούς και τους δικηγόρους των απεργών και θέλει να τους υποβάλλει σε αναγκαστική σίτιση παρά την θέλησή τους.

Το κράτος θέλει να σταματήσει την αντίσταση των μελών του Grup Yorum με την αναγκαστική σίτιση αδιαφορώντας για τη θέληση των επαναστατών. Η αναγκαστική σίτιση σημαίνει βασανιστήριο, δολοφονία, αναπηρία. Αυτή η επίθεση ενάντια στους απεργούς πείνας αποτελεί έγκλημα σύμφωνα με τους νόμους του ίδιου του κράτους και με το διεθνές δίκαιο. Όμως υπάρχουν χιλιάδες παραδείγματα που ο φασισμός δεν αναγνωρίζει ούτε τους δικούς του νόμους. Εκείνοι που διαπράττουν αυτό το έγκλημα στο όνομα της Ιατρικής και οι οποίοι είναι συνένοχοι σε αυτό το έγκλημα και είναι ένα μέρος του σπείρας των βασανιστηρίων και των δολοφονιών του φασισμού και όχι της επαγγελματικής δεοντολογίας.

Μαζί με το Grup Yorum θέλουν να σιγήσει και να καταπνιγεί ο επαναστατικός αγώνας και η επαναστατική τέχνη. Ο φασισμός δεν θα σταματήσει το Grup Yorum, ούτε την επαναστατική τέχνη και τον αγώνα. Η υπεράσπιση και η αλληλεγγύη της δίκαιης αντίστασης των μελών του Grup Yorum θα κρατήσουν ζωντανούς τον Ιμπραήμ και την Χελίν που βρίσκονται σε απεργία πείνας μέχρι θανάτου και τα άλλα μέλη που βρίσκονται σε διαρκή απεργία πείνας. Για αυτό το λόγο καλούμε όλες τις επαναστατικές, δημοκρατικές και όλες τις ευαίσθητες ομάδες να δυναμώσουν την αλληλεγγύη στο Grup Yorum και να υποστηρίξουν την αντίσταση ενάντια στην αναγκαστική σίτιση με την συμμετοχή τους.

Η αναγκαστική σίτιση είναι βασανιστήριο!

Να σταματήσουν οι επιθέσεις ενάντια στο Grup Yorum και τους επαναστάτες καλλιτέχνες!

Να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Grup Yorum!

Η επαναστατική βούληση δεν υποτάσσεται!


PARTIZAN - https://www.yenidemokrasi6.net/

12-3-2020

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αν προσαρμοστούμε, δεν θα ζήσουμε!