ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΠΟΡΝΕΙΑ,ΤΑ ΕΛΠΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ;;;Πριν από λίγο βρέθηκα μπροστά σε μια έκπληξη.
Το 2ο Γυμνάσιο Ασπροπύργου,όπου ανήκω,μέσω του Συλλόγου Γονέων,και παρουσία και σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές που έσπευσαν να φωτογραφηθούν στο θεάρεστο αυτό έργο.(δεν γνωρίζω ακριβώς με ποια σχέση) έγινε αποδέκτης χορηγιών από το Bread Factory και από την ΕΚΟ(μια από τις εταιρείες των ΕΛΠΕ.) Για όσους δεν θυμόνται,ή πιθανά τους διαφεύγει,η εταιρεία Bread Factory,που ακολούθησε τους Αττικούς φούρνους και ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ,ανήκει στις εταιρείες Γιαννακόπουλου,που συνελήφθησαν για ξέπλυμα χρήματος από εμπορεία λευκής σαρκός,(πορνεία)που έλεγχε το 70%της πορνείας στην Ελλάδα,με φυλακίσεις γυναικών,βιασμούς και εξαναγκασμό σε πορνεία.
http://www.protothema.gr/stories/article/320105/aggelos-giannakopoulos-o-vasilias-tou-striptiz-egine-autokratoras-tou-horiatikou/
Όσο για τα ΕΛΠΕ,μόλις πριν τρία χρόνια στις 7-5-2015 δολοφόνησε σε φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο κατά τη διάρκεια συντήρησης,που η εργοδοσία δεν κράτησε τις μονάδες κλειστές 4 εργαζόμενους και παρά λίγο να τινάξει όλη την περιοχή μας στον αέρα. Παρά τρίχα αποφεύχθηκε η καταστροφή!
http://www.efsyn.gr/arthro/ekrixi-kata-ti-diarkeia-ergasion-sta-elpe-aspropyrgoy
Καθημερινά οι δυσλειτουργίες των διυλιστηρίων Ελευσίνας και Ασπροπύργου,οδηγούν σε ατυχήματα και τεράστια μόλυνση που σκοτώνει τους κατοίκους,αρρωσταίνει τα παιδιά και μολύνει τον αέρα και τον υδροφόρο ορίζοντα
http://www.efsyn.gr/arthro/ta-atyhimata-toy-parelthontos-sto-diylistirio-ton-elpe-aspropyrgoy
Η Εταιρεία μάλιστα πρόσφατα έγινε γνωστό πως χρησιμοποιησε ασφαλίτικες μεθόδους καταγραφής φίλων και συμμάχων της εταιρείας και πολέμιών της,από εταιρεία που συστήθηκε για να καταγράψει συνεργασίες συλλόγων και διαμαρτυρίες ενάντια στην εταιρεία.Η εταιρεία το παραδέχτηκε και υποστηρίζει ότι την απέσυρε.
Τώρα,το ερώτημα που τίθεται είναι αν ευθυνόμαστε εμείς που επιτρέπουμε να ξεπλένουν χρήμα και εγκλήματα οι εταιρείες χρησιμοποιώντας τους μαθητές,Αν κάποιοι τα θεωρούν όλα αυτά ανταποδοτικά οφέλη,ενώ άλλοι κλείσιμο στόματος.Αν δικαιολογούνται όλα αυτά εξαιτίας της κρίσης που δεν έχει να προσφέρει το κράτος στα σχολεία όσα χρειάζονται,από πετρέλαιο μέχρι υπολογιστές και χρειάζεται την συνεπικουρία των εγκληματικών εταιρειών.Να δώσουν λίγη χαρά στα παιδιά!!θα πουν κάποιοι και οι φωνές των υπολοίπων μας θα ακουστούν αιρετικές,λες κι είμαστε εμείς που δεν θέλουμε τη χαρά και το πηγαίο γέλιο των μαθητών μας,Των μαθητών μας όμως τα βλέμματα τα ζούμε κάθε μέρα.Το χαμόγελο που έχει σβήσει στα χείλη τους κι η ελπίδα που έχει χαθεί από τις πολιτικές τους ,δεν ξεπλένονται με κουτιά αναψυκτικών,γλυκίσματα και επιτραπέζια. Και όσοι συνεργάζονται με όλη αυτή την προσπάθεια συγκάλυψης ,ίσως να πρέπει να το ξανασκεφτούν.

ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥς ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ!
ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΟΥ!!

https://newreport.gr/oikonomia/epicheiriseis/88259/thessaloniki-michanismos-parakolouthisis-politon-pou-antidroun-sti-rypansi-apo-ellinika-petrelaia/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περι Θεματικής Εβδομάδας και άλλων δεινών

Επιτυχημένη διαδήλωση καταγγελίας ενάντια στην επίσκεψη Κέρυ στους δρόμους της Αθήνας

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ