Να μην περάσει η απαγόρευση Όλοι στη συγκέντρωση στη Κλαυθμώνος στις 12:30 για να μην περάσουν οι απολύσεις

Να μην περάσει η απαγόρευση Όλοι στη συγκέντρωση στη Κλαυθμώνος στις 12:30 για να μην περάσουν οι απολύσεις

Με πρόσχημα την επίσκεψη του προέδρου της Γερμανίας η κυβέρνηση απαγορεύει όλες τις συγκεντρώσεις από τις 8 το πρωί σήμερα Πέμπτη μέχρι τις 7 το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.
Από μέρες ήταν προγραμματισμένες κινητοποιήσεις των σχολικών φυλάκων στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης στις 9 το πρωί, στις 12:30 της ΟΛΜΕ και της ΠΟΕ - ΟΤΑ ενάντια στις διαθεσιμότητες, και στις 10 το πρωί από σωματεία του ΠΑΜΕ για την ανεργία. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων του υπουργείου Πολιτισμού στηρίζει κινητοποίηση που έχει προκηρύξει το Διοικητικό Συμβούλιο του Ενιαίου Συλλόγου Αττικής, Στερεάς και Νήσων, με στάση εργασίας την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014, από τις 13:00 μέχρι τη λήξη του ωραρίου και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 13.30 στη συμβολή των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Ριζάρη.
Δεν ξέρουμε τι προσανατολισμό έχουν οι ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων για το ζήτημα, μέχρι αυτή την ώρα δεν βρήκαμε ανακοινώσεις τους σχετικές. Επίσης σε διάφορες, και αριστερές, ιστοσελίδες ενώ αναφέρεται η είδηση δεν υπάρχει έστω νύξη για την κόντρα στην απαγόρευση πραγματοποίηση ή στήριξη των συγκεντρώσεων. Παρά τα αφιερώματα στο ΕΑΜ και την επέτειο της μεγάλης διαδήλωσης κατά της πολιτικής επιστράτευσης στις 5 Μάρτη του 1943! 
Οι απολύσεις, η επίθεση σε όποιο δικαίωμα έχει απομείνει σε αυτό το λαό πάει χέρι χέρι με την φασιστικοποίηση της δημόσιας και πολιτικής ζωής. Δεν μπορεί να κάνει αλλιώς αυτό το σύστημα του ξεπουλήματος της χώρας στους ιμπεριαλιστές και της εξαθλίωσης του λαού στο όνομα, δήθεν, της κρίσης τους. 
Εμείς καλούμε όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στις στάσεις εργασίας και στην προγραμματισμένη συγκέντρωση για τις διαθεσιμότητες στις 12:30 στη πλατεία Κλαυθμώνος για να μην περάσει η απαγόρευση, για μην περάσουν οι απολύσεις στο δημόσιο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Να αυξηθούν οι μισθοί, να παρθούν πίσω οι ανατιμήσεις