ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

                  
Α’ ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
(Α’ Ε.Λ.Μ.Ε. ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ)
Δ/ΝΣΗ: Πίνδου και Αθηνάς  Ελευσίνα                                                                                   Πίνδου και Αθηνάς
ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ: 19200
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2105561490
ΦΑΞ: 2105561490
Email: a.elme.dyt.attikis@gmail.com                        192 00

Ελευσίνα  18/02/2014


ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ  ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ

200 εργαζόμενοι  της Χαλυβουργικής είναι με απόφαση της εταιρίας στον δρόμο. Την ίδια την βιομηχανία οι εργοδότες την οδηγούν σε λουκέτο.
Την ίδια ακριβώς πολιτική που εφάρμοσε η εργοδοσία του Μάνεση για την Χαλυβουργία εφαρμόζει η εργοδοσία του Αγγελόπουλου στη Χαλυβουργική.
Φαίνεται πάνε οι πολύ καλές ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων που η οικογένεια Αγγελόπουλου θησαύρισε. Τώρα πετάει τους εργαζόμενους σα στημένες λεμονόκουπες.
Αυτή είναι η πολιτική … της ανάπτυξης που υπόσχεται η κυβερνητική συγκυβέρνηση και η τρόικα (ΕΕ – ΔΝΤ). Το αναπτυξιακό μοντέλο που εφαρμόζουν οδηγεί σε  λουκέτα στρατηγικών μονάδων της οικονομίας, τη διάλυση και το ξεπούλημα των κοινωνικών αγαθών, της κοινωνικής ασφάλισης, της δημόσιας Υγείας, της δημόσιας Εκπαίδευσης. Το μόνο που μας υπόσχεται είναι η φορομπηχτική πολιτική, η ανασφάλιστη εργασία των 400 ΕΥΡΩ και η ανεργία.
Είναι καιρός να φτιαχτεί ένα ευρύ μέτωπο εργαζομένων στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, που θα ηγηθεί ενός λαϊκού μετώπου για την ανατροπή αυτής της πολιτικής και τη δημιουργία συνθηκών οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης προς όφελος των εργαζόμενων, του λαού και του τόπου.


ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Α’ ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αν προσαρμοστούμε, δεν θα ζήσουμε!