ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ


 
   Με μεγάλη πλειοψηφία η χθεσινή (19/09/2013) συνέλευση της Α΄ ΕΛΜΕ Δυτικής Αττικής επικύρωσε τη συνέχιση των αγωνιστικών κινητοποιήσεων με νέα πενθήμερη απεργία. Παρά την δεδομένη κόπωση λόγω του πολυήμερου αγώνα και τον προβληματισμό για την φυσιολογική κάμψη στη συμμετοχή, οι συνάδελφοι κράτησαν ψηλά τη σημαία του αγώνα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα ποσοστά συμμετοχής τους στην απεργία που ακόμα και την τέταρτη ημέρα ξεπέρασαν το 50% επισήμως  (συμπεριλαμβάνονται και οι αδειούχοι, οι αποσπασμένοι, οι διοικητικοί κλπ), και στην πραγματικότητα προσέγγισαν το 60%. Ανάλογο ήταν και το ποσοστό που έλαβε η πρόταση για νέα πενθήμερη απεργία, γεγονός που αποδεικνύει πως, παρ’ όλες τις αντικειμενικές δυσκολίες, το φρόνημα των συναδέλφων παραμένει υψηλό και η πρόθεσή τους για ανένδοτο αγώνα μέχρι τέλους αταλάντευτη. Συγκεκριμένα επί συνόλου 106 ψηφισάντων (σε κάποιο σημείο οι παρόντες ξεπέρασαν τους 120) έλαβαν:
- η πρόταση για νέα πενθήμερη απεργία ψήφους 61.
- η πρόταση για 48ωρη απεργία την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη και επανεκτίμηση της κατάστασης για νέα κλιμάκωση ψήφους 36.
- η πρόταση για 48ωρες επαναλαμβανόμενες ψήφους 6.
- η πρόταση για 48ωρη απεργία με ταυτόχρονη εξουσιοδότηση του προέδρου της ΕΛΜΕ να υπερψηφίσει οποιαδήποτε άλλη αγωνιστικότερη πρόταση έχει την τάση να πλειοψηφήσει στην ολομέλεια των προέδρων ψήφους 2.
- Η πρόταση για άμεση λύση της απεργίας ψήφο 1.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Να αυξηθούν οι μισθοί, να παρθούν πίσω οι ανατιμήσεις