Παρέμβαση της απεργιακής επιτροπής Ελευσίνας στα Αισχύλεια
Με ενημερωτικό υλικό,πανό και κείμενο που εκφωνήθηκε στο μικρόφωνο πριν την έναρξη της συναυλίας του Παντελή Θαλασσινού παρενέβη χθες Τετάρτη 11-9-2013 η απεργιακή επιτροπή της ΕΛΜΕ Ελευσίνας .
Η απεργία μας που ξεκινάει τη Δευτέρα και όπως δείχνει το κλίμα θα κρατήσει όλα τα σχολεία κλειστά,βρήκε την αμέριστη συμπαράσταση του λαού της Ελευσίνας ,αλλά και όσων άλλων παρακολούθησαν την εκδήλωση.
Το κλίμα τόσο στους συναδέλφους όσο και γενικότερα στο λαό,είναι πολύ θετικό,παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να παρουσιάσει αδύναμη τη συμμετοχή των συναδέλφων και να μας πείσει ότι η απεργία δεν θα γίνει γιατί οι εκπαιδευτικοί δεν θα συμμετέχουν.
Οσοι από μας βρισκόμαστε όλο αυτό το διάστημα στις κινητοποιήσεις,βλέπουμε σιγά και σταθερά να ανασυγκροτείται το εκπαιδευτικό κίνημα που έχει γράψει ιστορία αγώνων.
Μπροστά σε μια πλήρη διάλυση του δημόσιου σχολείου και της κατάργησης στο δικαίωμά μας για μόνιμη και σταθερή δουλεία,αντιτάσσουμε τον απεργιακό μας αγώνα διάρκειας μέχρι την επιστροφή όλων των συναδέλφων μας στα σχολεία κι όλων των μαθητών μας στα τμήματα που έκλεισαν,καθώς και της απόσυρση του νόμου για το "Νέο Λύκειο".

ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΑΠΟ 16-9-2013

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περι Θεματικής Εβδομάδας και άλλων δεινών

Επιτυχημένη διαδήλωση καταγγελίας ενάντια στην επίσκεψη Κέρυ στους δρόμους της Αθήνας

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ