Πραγματοποιήθηκε σήμερα 15-7-2013 μεγάλη συγκέντρωση στην Ελευσίνα ενάντια στις απολύσεις στο δημόσιο τομέα στους Δήμους και τα σχολεία και την κατάργηση ειδικοτήτων των ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ.


Μετά τις ομιλίες  διαφόρων φορέων και σωματείων της περιοχής ,ακολούθησε πορεία στο κέντρο της Ελευσίνας με πανό και συνθήματα που ήταν ευπρόσδεκτα από τον κόσμο της Ελευσίνας,που βλέπει και τη δική του ζωή να πλήττεται βάναυσα από την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης και Τρόικας.



Σε κοινό μέτωπο,εργαζόμενοι στο Δήμο,σχολικοί φύλακες , και των δυο βαθμίδων,γονείς και μαθητές,εξέφρασαν την απόφαση τους να παλέψουν με όλη τους τη δύναμη ενάντια στην πολιτική που διαλύει το δικαίωμά τους για μόνιμη και σταθερή δουλεία,αλλά και το εκπαιδευτικό σοβαρότατο ζήτημα της κατάργησης ενός μεγάλου μέρους της δημόσιας δωρεάν εκπαίδευσης.μέσω των καταργήσεων ειδικοτήτων.
Τις επόμενες μέρες,αρχίζοντας από την αποψινή συγκέντρωση,που τη ακολουθεί η αυριανή 24ωρη Πανελλαδική απεργία και τα συλλαλητήρια με αφορμή την επίσκεψη του ιμπεριαλιστή Σόιμπλε που θα έρθει για να  επικροτήσει και να διευρύνει την επίθεση στο λαό μας,όλοι μαζί θα διατρανώσουμε την αντίθεση μας σε αυτή την πολιτική.


Κοινό μέτωπο όλων των εργαζομένων ενάντια στην αφαίρεση των δικαιωμάτων μας.





Η συγκέντρωση κατέληξε στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,όπου έγινε συμβολική κατάληψη και μίνι σύσκεψη των εργαζομένων .Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης,παρά το κρίσιμο σημείο των εξελίξεων,δεν ήταν παρών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Να αυξηθούν οι μισθοί, να παρθούν πίσω οι ανατιμήσεις