Α΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ: ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ. ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!



Αυτοί που συγχωνεύουν και καταργούν σχολεία, στοιβάζουν τους μαθητές σε 28άρια και 30άρια τμήματα, ευθύνονται για την απώλεια 32 χιλιάδων(!) διδακτικών ωρών ανά βδομάδα λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, προετοιμάζουν την κατηγοριοποίηση των σχολείων μέσω της αξιολόγησης, υποβαθμίζουν τους εκπαιδευτικούς, κλείνουν την οικονομική στρόφιγγα των σχολείων, οδηγούν τους μαθητές και τις οικογένειές τους σε υποσιτισμό και φτώχεια, δε θέλουν και δεν μπορούν να δώσουν λύση.
Είναι οι ίδιοι, η σύγχρονη ιερή συμμαχία κυβερνησης-Ε.Ε.-Δ.Ν.Τ.,που εδώ και τρία χρόνια επιβάλλουν στη χώρα μας-και τώρα και στην Κύπρο- τον κοινωνικό εφιάλτη των μνημονίων,της κατάργησης των κοινωνικών αγαθών και κατακτήσεων, της ανείπωτης φτώχειας, του 1,5 εκατ. ανέργων, της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας στους ιδιώτες, της νέας μετανάστευσης, της απόγνωσης, της εγκατάλειψης.

Το φθηνό, ευέλικτο σχολείο της αγοράς που οικοδομούν θα χωρά λιγότερη μόρφωση, λιγότερους εκπαιδευτικούς, λιγότερους μαθητές…
ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!
Μαθητές,εκπαιδευτικοί, γονείς, εργαζόμενοι της Δυτικής Αθήνας βγαίνουμε στους δρόμους, πριν μας πετάξουν στο δρόμο!

ΠΕΜΠΤΗ 18/4/2013, 12.00π.μ. πορεία στη Θηβών και 13.00 συναυλία στον Αγ. Αντώνη από το μουσικό σχολείο Ιλίου και άλλα μαθητικά συγκροτήματα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ:
  • Δουλειά-Μόρφωση-Υγεία για όλους
  • Κάλυψη των κενών εκπαιδευτικών με προσλήψεις μόνιμου προσωπικού
  • Καμία σύμπτυξη τμήματος,καμία συγχώνευση σχολείων
  • Να αποσυρθεί τωρα το Π.Δ. για την αξιολόγηση-απόλυση.
  • Κανένα παιδί κάτω από τα 18 έξω από το σχολείο
  • Να μην κλείσει το Αττικό Νοσοκομείο
  • Συλλογικές Συμβάσεις για όλους τους εργαζόμενους
Α΄ΕΛΜΕ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ(ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ),


Αναδημοσίευση από Αντίσταση στις Γειτονιές

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αν προσαρμοστούμε, δεν θα ζήσουμε!