Νεκροί δύο φοιτητές στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν. Ηθικοί αυτουργοί οι πολιτικές της εξαθλίωσης.


Σάββατο, 2 Μαρτίου 2013

Δύο φοιτητές, δύο συνάδελφοι μας, έχασαν τη ζωή τους στη Λάρισα, στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν με αυτοσχέδια μέσα. Τρεις ακόμα νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση. Αυτή είναι η κοινωνία που έχουν παράξει οι πολιτικές του κεφαλαίου και του ιμπεριαλισμού: εξαθλίωση, μεσαίωνας, καταστροφή της ζωής της νεολαίας. Αυτή είναι η “σωτηρία” που μας προσφέρουν. Αυτές οι πολιτικές, που στερούν τα στοιχειώδη από τη λαϊκή οικογένεια, είναι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος. Όπως και τόσων άλλων εγκλημάτων που καθημερινά συμβαίνουν σε βάρος του λαού.
Είναι ένοχη η υποβάθμιση του ζητήματος από τα μεγάλα ΜΜΕ και συγκροτήματα του τύπου. Γιατί γνωρίζουν πολλοί καλά, ότι ο λαός αμέσως θα δείξει εκείνους με το δάχτυλο ως υπαίτιους.
Το μόνο φως που μπορεί να δώσει ξανά πνοή στις καρδιές της νεολαίας, και να ζεστάνει τη γενιά μας είναι η ανασυγκρότηση του φοιτητικού και λαϊκού κινήματος! Μόνο στο μαζικό κίνημα βρίσκονται οι λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα μας. Να μην αποδεχθούμε την εξαθλίωση που μας επιβάλλουν! Να βγούμε στους δρόμους για να την ανατρέψουμε.
Αγωνιστικές Κινήσεις σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αν προσαρμοστούμε, δεν θα ζήσουμε!

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ