Χορηγίες ΝΑΤΟ σε ελληνικά σχολεία στα Χανιά


Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012

Το NATO χορηγεί σχολεία στην Κρήτη για να "ξεπλύνει" τις βάσεις


Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων 15/11/2012


Οι νατοϊκοί «ξεπλένουν» τα εγκλήματα τους απέναντι στο λαό μας και τους γειτονικούς λαούς με χορηγίες στα σχολεία.
Δημοσιεύτηκε στον τοπικό τύπο ότι Γερμανοί στρατιωτικοί της Νατοϊκής βάσης στο Ακρωτήρι  πρόσφεραν ενίσχυση  σε σχολικές μονάδες του νομού  μας.
 Για άλλη μια φορά  γίνεται προσπάθεια να εξωραϊστεί η ύπαρξη και λειτουργία των αμερικανονατοϊκών βάσεων στον τόπο μας. Αυτοί, που είναι υπεύθυνοι για την επιβολή της εφτάχρονης δικτατορίας και τη διχοτόμηση της Κύπρου, χρησιμοποιούν τον τόπο μας σαν ορμητήριο των δολοφονικών τους εκστρατειών  ενάντια στους γειτονικούς λαούς, που καταστρέφουν χώρες, όπως πρόσφατα τη Λιβύη και οδηγούν εκατοντάδες λαούς στην προσφυγιά και στην εξαθλίωση, που ετοιμάζονται να ανοίξουν νέες εστίες πολέμου στην περιοχή μας και να εμπλέξουν τη χώρα σ’ αυτές  δεν μπορούν να κρύψουν τα εγκλήματα τους με τις δηλώσεις συμπαράστασης και  τις «φιλανθρωπίες» τους.
 Αυτές οι ενέργειες αποτελούν προσβολή στα αντιιμπεριαλιστικά και φιλειρηνικά αισθήματα του λαού μας, ιδιαίτερα παραμονή της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, όταν στις δυο κολόνες της πύλης δέσποζαν τα συνθήματα  «ΕΞΩ αι   ΗΠΑ» ,  «ΕΞΩ το ΝΑΤΟ» και ο χανιώτικος λαός εκφράζει μόνιμα και σταθερά  τη διάθεση του να φύγει το καρκίνωμα των βάσεων απ’ τον τόπο μας. 
Η Γενική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων καταγγέλλει αυτές τις υποκριτικές ενέργειες, όταν μάλιστα είναι γνωστό ότι η νατοϊκή παρουσία στον τόπο μας  ακριβοπληρώνεται απ’ τον ελληνικό και καλεί τα σχολεία και τους εκπαιδευτικούς  να αρνηθούν αυτές τις χορηγίες. Αρνούμαστε στο όνομα  του χρέους  να διαλυθεί η δημόσια και δωρεάν εκπαίδευση και οι μαθητές μας να γίνουν βορά στα χέρια των κάθε λογής χορηγών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αν προσαρμοστούμε, δεν θα ζήσουμε!

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ