ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!!


ΟΛΟΙ στην απεργία και στους δρόμους 6 και 7 Νοέμβρη!
Κάτω τα χέρια από τις ζωές του εργαζόμενου λαού και της εργατικής τάξης!
Κάθε πακέτο μέτρων είναι χειρότερο από το προηγούμενο. Αποθρασυμένος ο ιμπεριαλισμός και το κεφάλαιο στοχεύουν στην πλήρη συντριβή των όρων ζωής και συγκρότησης των εργαζομένων. Την ίδια ώρα, ετοιμάζεται το ξεπούλημα κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής της χώρας.
Η τρικομματική κυβέρνηση βάζει το λαό στα κάτεργα για να «βγει η χώρα από την κρίση», λένε. Όμως το ανέκδοτο αυτό είναι τραγικό. Το έργο το ξαναβλέπουμε ίδιο και απαράλλαχτο κάθε λίγους μήνες. Με το που περνάει ένα πακέτο αντιλαϊκών μέτρων, το κεφάλαιο (με την εκάστοτε κυβέρνησή του) προετοιμάζει το επόμενο, ακόμα πιο ταξικό, ακόμα πιο βάρβαρο.
Η κατάσταση αυτή δείχνει ότι η έκταση της μάχης που πρέπει να δώσουμε εμείς οι εργαζόμενοι είναι μεγάλη. Ότι αυτή τη μάχη δεν μπορούν και δε θέλουν να τη δώσουν οι ξεπουλημένες συνδικαλιστικές ηγεσίες, οι οποίες με το ζόρι και τελευταία στιγμή κήρυξαν τη 48ωρη απεργία, φοβούμενες μήπως γίνει το έναυσμα για ένα μαζικό λαϊκό ξεσηκωμό.
Διάφοροι προσπαθούν να μας στρέψουν στην ενσωμάτωση της αγανάκτησής μας σε ανώδυνους κοινοβουλευτικούς δρόμους. Να περιμένουμε τις εκλογές ή την έκβαση στη Βουλή των «αριστερών» προτάσεων νόμου για… κατάργηση των μνημονίων. Οι ίδιες αδιέξοδες πολιτικές λογικές που διέλυσαν το κίνημα επιστρέφουν σα φάρσα…
Είναι ζήτημα ζωής το ανέβασμα του αγώνα μας. Και είναι ζήτημα ζωής η στήριξη της συλλογικής πάλης και η συγκρότηση όλων των εργαλείων αγώνα: σωματείων, επιτροπών αγώνα, πολιτικών συγκροτήσεων. Η οργάνωση και η αποφασιστικότητα του αντιπάλου δείχνει και το δρόμο που πρέπει και εμείς να ακολουθήσουμε:
ΟΡΓΑΝΩΣΗ στη δουλειά, στη γειτονιά, σε κάθε χώρο που δρα ο εργαζόμενος λαός!
Απεργούμε 6 και 7 Νοέμβρη. Προσπαθούμε να κλείσει το σχολείο μας, παίρνουμε πάνω μας ΟΛΟΙ την επιτυχία της απεργίας. Και κατεβαίνουμε μαζικά στις διαδηλώσεις!
Στις 6 και 7 Νοέμβρη ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΜΕ στους ΔΡΟΜΟΥΣ, ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ!

- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ!
- ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!
- ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ-ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ  ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ!
- Για να παλέψουμε για ζωή με δικαιώματα!


deltioake.blogspot.com                                      2/11/2012
 

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Να αυξηθούν οι μισθοί, να παρθούν πίσω οι ανατιμήσεις