ΠΡΟΤΑΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ



ΨΗΦΙΣΜΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ

Η Α'ΕΛΜΕ ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ καταδικάζει την άγρια καταστολή και τις απαγορεύσεις στην Καταλονία, με αφορμή τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος,που αποκαλύπτει το αληθινό πρόσωπο της Ισπανικής Αστικής δημοκρατίας ,και όλων των υπόλοιπων χωρών, που δεν διστάζει να αιματοκυλίσει τον ίδιο το λαό της. Αλλά και του ρόλου της Ευρωπαϊκής Ενωσης, που αποφασίζουν για την άρση των δημοκρατικών δικαιωμάτων των λαών. Οι επιθέσεις σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, οι πλαστικές σφαίρες και η άγρια καταστολή, μόνο με τη δικτατορία του Φράνκο μπορεί να συγκριθεί!!
Η κυβέρνηση Ραχόι, όχι μόνο δεν προωθεί την  ειρηνική συνύπαρξη των λαών και εθνοτήτων της Ισπανίας, αλλά πυροδοτεί τις εθνικιστικές τάσεις στην Καταλονία, από τις οποίες τίποτα δεν έχει να κερδίσει ο Καταλανικός λαός, που δίκαια είναι οργισμένος από αυτή την πολιτική.
Δεν έχει επίσης τίποτα να περιμένει από τη δήθεν υποστήριξη ιμπεριαλιστικών δυνάμεων, που απλά στηρίζουν την καταλανική ελίτ. Το συμφέρον του καταλανικού λαού βρίσκεται στον κοινό του αγώνα με τις άλλες εθνότητες της Ισπανίας, ενάντια στην εκμετάλλευση και την καταπίεση




              Καταδικάζουμε την πολιτική καταστολής της ισπανικής κυβέρνησης.

  • Ζητάμε να αποσυρθεί η αστυνομία από τους δρόμους των καταλανικών πόλεων.

  • Να απελευθερωθούν όλοι οι συλληφθέντες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αποφασίζουμε και διατάζουμε!Κανένας δε θα χαλάει τους σχεδιασμούς μιας αντιδραστικής πολιτικής στην εκπαίδευση