Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Επιτυχημένη διαδήλωση καταγγελίας ενάντια στην επίσκεψη Κέρυ στους δρόμους της Αθήνας

Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2015

Επιτυχημένη διαδήλωση καταγγελίας ενάντια στην επίσκεψη Κέρυ στους δρόμους της Αθήνας

Με μια καλή σε μαζικότητα και σε παλμό διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας εκφράστηκε η καταγγελία και η αντίθεση στην επίσκεψη του εκπροσώπου του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού Τζων Κέρυ στη χώρα μας, την Παρασκευή 4/12.
Τη συγκέντρωση στα Προπύλαια, στις 6μμ, μετά από κάλεσμα της Λαϊκής Αντίστασης – Αριστερής Αντιιμπεριαλιστικής Συνεργασίας και την πρόταση που είχε απευθύνει σε δυνάμεις και οργανώσεις της Αριστεράς απ΄ το Σάββατο 28/11 (δες εδώ: Πρόταση της Λαϊκής Αντίστασης-ΑΑΣ) ακολούθησε η διαδήλωση στην οποία μπροστά πορεύονταν το μπλοκ της Λαϊκής Αντίστασης – Α.Α.Σ, και ακολουθούσαν τα μπλοκ της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., των αγωνιστών από την Τουρκία και το Κουρδιστάν («Ο Αγώνας») και της ΛΑ.Ε. Η διαδήλωση πορεύτηκε μέσω στης Σταδίου προς Σύνταγμα –Βουλή και επέστρεψε στα Προπύλαια. Φωνάχθηκαν αντιαμερικάνικα και
αντιιμπεριαλιστικά συνθήματα, ενάντια στις επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών, την εμπλοκή της χώρας στα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ και ΕΕ, συνθήματα αλληλεγγύης στους αγωνιζόμενους λαούς (Παλαιστίνης, Τουρκίας, Κουρδιστάν) καθώς και στους πρόσφυγες και μετανάστες.
Η διαδήλωση αυτή αποδεικνύει πως η κοινή δράση μπορεί να αποδώσει στην κατεύθυνση δημιουργίας πολιτικών γεγονότων, που ανεξάρτητα απ΄ τη μικρή τους εμβέλεια σήμερα, έχει μεγάλη σημασία να επιδιώκονται και να πραγματοποιούνται. Ειδικά όταν αφορούν τους μεγάλους κινδύνους που εγκυμονεί η δολοφονική πολιτική του ιμπεριαλισμού για το λαό μας - και για τους άλλους λαούς - δίπλα στην καθημερινή επίθεση που δέχεται στο πεδίο της ζωής του.

Αναδημοσιευση απο Αντίσταση συις γειτονιές blog

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου