Μαζική και αγωνιστική διαμαρτυρία και πορεία σήμερα Τετάρτη 5.2.2014 στο Ίλιον

59999465942383px; text-align: justify;">



Δυναμική και μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εκπαιδευτικούς σε διαθεσιμότητα, εκπαιδευτικούς της Γ΄ ΕΛΜΕ ΔΥΤ. ΑΘΗΝΑΣ, μαθητές και γονείς του σχολικού συγκροτήματος Ιλίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 5.2.2014 το πρωί, στο σχολικό συγκρότημα των 1ου- & 2ου ΕΠΑΛ Ιλίου, ΕΠΑΣ Ιλίου και 5ου ΣΕΚ Ιλίου. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας και ενημέρωσης των κατοίκων -για το έγκλημα που συντελείται εναντίον της δημόσιας εκπαίδευσης-, στους δρόμους του Ιλίου και των Αγ. Αναργύρων.
Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, εκπαιδευτικοί και μαθητές ενώσαμε τις φωνές μας διαμαρτυρόμενοι για το έγκλημα που συντελείται εναντίον της δημόσιας εκπαίδευσης, γιατί με τον νόμο 4186 κλείνει η ΕΠΑΣ Ιλίου μαζί με τις όλες τις άλλες ΕΠΑΣ της Ελλάδας, ενώ με την κατάργηση των τομέων Υγείας Πρόνοιας, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Αισθητικής - Κομμωτικής από το νέο Λύκειο οδηγείται σε κλείσιμο και το ΕΠΑΛ Ιλίου, με συνέπεια τον αποκλεισμό εκατοντάδων μαθητών της περιοχής από την δημόσια Δευτεροβάθμια Επαγγελματική Εκπαίδευση
Ενώσαμε τις φωνές μας για να απαιτήσουμε σταματήσει το έγκλημα εναντίον της Τ.Ε.Ε., να επανενταχθούν οι καταργημένοι Τομείς στο Νέο Λύκειο και να επιστρέψουν οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα στα σχολεία. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Αν προσαρμοστούμε, δεν θα ζήσουμε!

Η κυβέρνηση σου λέει ,γυναίκα μιλα!!

15 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ