ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

 

Ο.Λ.Μ.Ε.                                                  
Ερμού & Κορνάρου 2
ΤΗΛ: 210 32 30 073 - 32 21 255
FAX: 210 33 11 338                           
www.olme.gr                                                               
e-mail: olme@otenet.gr                                                 Αθήνα, 24/09/2013
                                                                                               


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΜΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΗ ΟΛΜΕ στηρίζει το Αντιφασιστικό συλλαλητήριο συνδικάτων και συλλογικοτήτων που θα γίνει την Τετάρτη, 25 Σεπτέμβρη  2013 και ώρα 6 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν.


 
Αθήνα, 24.09.2013

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ & ΨΥΛΛΑ 2
105 57 ΑΘΗΝΑ
Τηλ 213.16.16.900
Fax 2103246165
             adedy1@adedy.gr
ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ.: 363

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

Αντιφασιστικό συλλαλητήριο συνδικάτων και συλλογικοτήτων,
την Τετάρτη, 25 Σεπτέμβρη  2013 και ώρα 6 το απόγευμα
στην Πλατεία Συντάγματος

Εργαζόμενοι / εργαζόμενες,
νέοι και νέες,
πολίτες της Αθήνας,

Σας καλούμε στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν την Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριου 2013 και ώρα 6:00 το απόγευμα στην Πλατεία Συντάγματος η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., τα εργατικά συνδικάτα και αντιφασιστικές συλλογικότητες. Όλες και όλοι μαζί να διατρανώσουμε τον αποτροπιασμό μας για τη δολοφονία του αντιφασίστα αγωνιστή Παύλου Φύσσα, να καταδικάσουμε τις ναζιστικές και εγκληματικές πράξεις της «Χρυσής Αυγής» και να απαιτήσουμε εδώ και τώρα όλες εκείνες τις αναγκαίες νομοθετικές, εκπαιδευτικές και κοινωνικές πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της νεοναζιστικής βίας και εγκληματικότητας.

Η στυγερή και άνανδρη δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή αποκάλυψε σε όλο τον ελληνικό λαό αυτό που χρόνια το αντιφασιστικό κίνημα υποστήριζε, αλλά τα διαπλεκόμενα συμφέροντα προσπαθούσαν να συγκαλύψουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι εχθρός της δημοκρατίας, υπηρέτης και μακρύ χέρι του συστήματος, που δρα ως μια εγκληματική οργάνωση με συνεχείς επιθέσεις εναντίον των αγωνιστών του εργατικού κινήματος και της δημοκρατίας. Ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα οι τρομοκρατικές επιθέσεις αυτές με προφανή στόχο να τρομοκρατήσουν τον εργαζόμενο λαό που αγωνίζεται σθεναρά εναντίον των πολιτικών της τρόικας και των μνημονίων και υπέρ της δημοκρατίας, της ισότητας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων.

Ας γνωρίζουν όμως οι επίδοξοι μιμητές των ναζιστικών αντιλήψεων και πρακτικών ότι ούτε το όργιο της τρομοκρατίας ούτε οι συνεχείς προσπάθειες δυσφήμησης και σπίλωσης των εργατικών αγώνων μπορούν να κάμψουν την αγωνιστική διάθεση και την αποφασιστικότητα των εργαζομένων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Η ιδεολογία και οι πρακτικές τους, αφού οδήγησαν την ανθρωπότητα στο χείλος τους αβύσσου, σε εκατόμβες νεκρών και σε απάνθρωπα εγκλήματα, ηττήθηκαν ολοσχερώς και αμετάκλητα σε όλα τα πεδία στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και κάθε απόπειρα νεκρανάστασής τους είναι καταδικασμένη.

Να είμαστε όλες / όλοι εκεί


Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Περι Θεματικής Εβδομάδας και άλλων δεινών

Επιτυχημένη διαδήλωση καταγγελίας ενάντια στην επίσκεψη Κέρυ στους δρόμους της Αθήνας

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ